Commercial

Ralph Lauren

The project consists of an interior office renovation on the second floor of a large distribution center. The goal of the space is to create a collaborative and open office environment that will attract and retain talented employees while emphasizing the mission and vision of Ralph Lauren. The space is designed to create smaller neighborhoods of workstations reducing the overall scale of the office environment. The neighborhoods are acoustically and visually separated from others with blocks of meeting and break spaces. The meeting spaces are dispersed throughout the floor and are varying in size- from single person phone booths to a 20 person conference room. Through the use of elegant materials and clean lines with sophisticated detailing, the design aims to celebrate the rich history of the globally recognized brand.