Residential

Caffey Guest House

Positioned in a meadow between the main house and tractor barn, the Caffey Guest House serves as a respite for Owner and guests alike. Three volumes and two materials, simplicity in form and clear organization of plan. The three-story structure touches the ground lightly with a small footprint but commands attention through verticality. The rooftop deck affords beautiful views of the meadow and grounds. The home is organized around a vertical circulation tower flanked by a volume containing two private lower floors and a public top floor.

1 caffey guest
2 caffey guest
3 caffey guest
4 caffey guest
5 caffey guest
6 caffey guest
  • 2020
    AIA NC Residential Honor Award
    Project
    Caffey Guest House
  • 2020
    AIA Winston-Salem Merit Award
    Project
    Caffey Guest House

Related Project

Campion